musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Tjenerstaben

TJENERSTABEN
ARTISTISK MORSKABSTEATER I SÆRKLASSE

tjenerstab0007
TJENERSTABEN har eksisteret siden 1991, og stabens aktører er alle uddannede og professionelle skuespillere, dansere, musikere, akrobater eller mere udefinerbare artister. I årene, der er gået, er vi blevet kaldt alt fra tossede høns til skæve eksistenser – selv foretrækker vi definitionen ”artistisk morskabsteater i særklasse”.

TJENERSTABEN beskæftiger 3 skuespillere på fuldtid og ca. 20 på ”løs tid”. Der vil altid være mindst én af de fastansatte skuespillere med på et job, og vi kan således optræde 3 steder på én gang. Travlheden i truppen varierer efter årstiden, men i løbet af et år sender vi ca. 550 skuespillere på job fordelt på ca. 200 jobs. I år 2008 optrådte vi for ca. 80.000 mennesker.

TJENERSTABEN kan levere flere typer underholdning, som dog kan puttes i to forskellige kasser: SERVERINGSTEATER¬KASSEN og EVENT¬KASSEN.

SERVERINGSTEATRET
Showet består dels af direkte underholdning: Skuespillerne, forklædt som karakter¬tjenere, henvender sig direkte til gæsterne og tager ikke den fulde fokus (gæsterne tror måske stadig, at skuespillerne virkelig er tjenere). Dels af et afsluttende fuld¬fokus¬show: Skuespillerne laver show over aftenens tema, og alle gæster ser i samme retning på samme tid (de fleste har fattet, at der er akrobater, skuespillere, sangere, komikere eller musikere indeni tjenerkostumerne). Altså får kunderne BÅDE fornøjeligt serveringsteater ved bordene og et fantastisk show, når de får besøg af TJENERSTABEN.
Ønsker kunden hyggepianist under arrangementet kan denne med fordel bookes via TJENERSTABEN, som har komiske samarbejder med en række forskellige pianister.

MORSKABSTEATER I SÆRKLASSE
En uges tid før arrangementets afvikling, ringer vi til den ansvarlige festarrangør for at samle stof om selskabet til vores skræddersyede optræden. Vores optræden – fra den finurlige tjenerkarikatur til klapsalverne efter den afsluttende salut – tager 1 time til halvanden, og der kan optrædes under stort set alle forhold.
Vi har en tommelfingerregel, der siger, at der går én showtjener pr. 50 gæster: Altså 2 stk. ved 100 gæster osv. (dog er det tit en fordel, på trods af tommelfingrene, at sende 2 stk. showtjenere til arrangementer med 20¬70 gæster).

EVENT¬ARRANGEMENTER
TJENERSTABEN har gennem årene leveret special¬designet underholdning til en lang række kick-offs, firmareceptioner, åbningsceremonier, personaleudviklingskurser og lignende. Skuespillernes underholdning kan meget vel have en vældig praktisk karakter. Men oftest fungerer vi i disse sammenhænge som levende udtryk for en eller anden særlig sag.

Af det mere spektakulære specialdesignede underholding under vores vinger kan nævnes:
 
Åbningen af Storebæltsbroen: TJENERSTABENs aktører var udklædt som bro¬arbejdere, og sørgede på underholdende vis for, at gæsterne kom ud af busserne og i den rigtige retning og afsluttede med et større bro¬bizz¬show on location.
 
Åbningen af Bus¬terminalen ved Hovedbanegården i København: TJENERSTABENs aktører var udklædt som kommunal¬arbejdsmænd og sørgede for at gæsterne fik en sidste, løjerlig oplevelse af ombygningen med et STOMP¬lignende, musikalsk show med de forhåndenværende arbejdsredskaber.
 
Åbningen af den ny lufthavnsterminal i Kastrup Lufthavn: TJENERSTABENs aktører var udklædt som fly¬kaptajner og stewardesser og leverede et show som i øvrigt mindede lidt om det hjemmevante serveringsteater.
 
GALLAUNDERHOLDNING IAA. HHK FREDERIKS BRYLLUP 2004: TJENERSTABEN agerede fornemme men sjove tjenere ved de kongeliges ankomst til teatret og i pausen ved gallakoncert i Det Kgl. Teater dagen før brylluppet.

Underholdning v. Copenhagen Consensus, 2004: Skuespillerne havde ugen
igennem forskellige roller – fra falske talere til sjove tjenere og mærkelige
hotelpiccoloer.

Underholdning iaa. gen¬indvielse af KGS. NYTORV, maj 2005: Skuespillerne optrådte i mange forskellige tjener¬og serviceroller. Fx. var en skuespiller udklædt som sjov parkeringsvagt for at gøre opmærksom på parkeringsforbud på torvet.

Falske gæster, foredragsholdere og ansatte: I mange omgang har TJENERSTABENs skuespillere optrådt som falske gæster ved fester, som falske foredragsholdere ved møder og konferencer og som falske ansatte i firmaer i ekspansion. Denne type underholdning afsluttes altid med artistisk show, som sikrer, at alle tilskuere forstår falskneriet.
 
Totalteater ifm. nyt samarbejde mlm. TDC og Ericsson: Kick¬off¬arrangementet foregik som et bryllup, hvor ansatte var gæster og skuespillerne var alt fra brudepar til svigerforældre, festfotograf, bitter ex¬kone, toastmaster, toilet¬dame og nissen¬som¬flytter¬med.
 
Lufthavnpersonale: TJENERSTABENs skuespillere har spillet alt fra fuld kaptajn, kælen stewardesse, lummer tolder, akrobatisk terrorist, energisk rejseleder til polsk rengøringsassistent og IT¬direktør på flugt. Dette i samarbejde med Fest¬og Eventministeriet, som stiller kulisser og afviklere til rådighed.
 
Diverse temafest¬karakterer: Syngende tyrolere, trætte julemænd, glade nissepiger, lumre mexicanere, akrobatiske cowboys med meget mere.

MORSKABSTEATER I SÆRKLASSE
Ved private og/ eller lukkede firmaarrangementer kan TJENERSTABEN tilbyde alle former for brandmands¬, politi¬, parkeringsvagt¬og hospitalspersonaleunderholding. Særlige forholdsregler skal dog tages i disse tilfælde efter aftale med Københavns Kommunes Munderingstjeneste.

- Vi kan også bestilles som TJENERSTABEN & KENDIS. Mange af tidens sjoveste komikere stammer nemlig fra TJENERSTABEN. Således kan Rasmus Botoft ("Den lille gumbas", "Rytteriet" mv), Martin Buch ("Normalerwize", "Rytteriet" mv.), Mia Lyhne ("Klovn" mv) og mange andre bestilles som del af vores serveringsteater og afrundingsshow
.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63