musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Tonny Trifolikom

Tonny Trifolikom

trifolikomklovn01

”Ingenting for fuld udblæsning”
Professor Trifolikoms triomfolerende solokavalkade for evigt enfoldige, elendige alvorlige og alvorligt latterramte. Hvis du ikke passer på målgruppen kan du godt komme til det, når du ser tusindkunstneren fremtrylle løver og elefanter, fjernstyre publikum og forvirre fjogede børn med snore og sakse. Eller når du ser Franskmandens elefante kropsekvilibrisme på en klapstol, Rokker-Kurts hang til sydfynske frugter og klovnen August der ikke kan få skruet skaftet fast på sin svaber.

Tonny Trifolikom er den rendyrkede klovn og gøgler og han har optrådt i Cirkus Krone, Cirkus Schuman, De Gale Gøglere, Cirkus Freja, flere gange på TV og endda en enkelt gang som kongelig hofnar for selveste Dronning Magrethe. Hans solokavalkade består af mange figurer og han kan optræde næsten hvor som helst og måske når som helst.

”Landsbytossens Tro Tjener”
Walk-around med Professor Trifolikom, som giver den rette stemning på gaden med sin kuffert, klodsede gang og nysgerrige undersøgen af alt på sin vej. Sammen med sine solonumre giver han den perfekte underholdning til byfester, lang lørdag, open by night, firmafester og skolefester. Han kan også være med til at give den helt rette forvirring til en familiefrokost med suppe steg og fis. En forklædning som turist med fuldautomatisk smalfilmskamera er en af flere andre muligheder for walk-around.

„Tonny Trifolikoms triplomatiske komfilosofi“, et foredrag om kropssprog og kommunikation.

„Danmarks indre emigranter“, et lyslevende selvportræt. Lysbilleder fra Trifolikoms liv på landevejen sammen med hesten Mongo.

Picture trifolikomlandsbytossen01 trifolikomtrylle01

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63