musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Ulduz

ULDUZ
”Der går et sus gennem mig, når jeg danser!”

ulduz_foto_010
Dejlige Ulduz har danset orientalsk dans – også kaldet mavedans – i 10 år. Hun er uddannet herhjemme på Danmarks Mavedanserskole i København. Allerede i 2001 blev hun dansk mester i mavedans, og hun holder sig hele tiden ajour med den seneste udvikling inden for dansen. Det gør hun bl.a. gennem workshops arrangeret af respekterede og anerkendte dansere inden for genren. Ulduz har således perfektioneret sin dans gennem flere rejser rundt på kloden fra nord til syd. I 2002 optrådte hun i Stockholm ved den årlige internationale mavedanserfestival, og hun optræder jævnligt i mavedansens mekka: Kairo. Ulduz er en ener, og hendes uimodståelige udstråling og åbenlyse glæde, når hun fremfører sin  personlige dans, beriger publikum.

Ulduz danser også i truppen Global Dance Mix, som blander forskellige musikalske og dansemæssige stilarter, hun har danset med Etnisk Lounge gruppen Out of Phase, og man kan være heldig at møde hende som danser på orientalske restauranter i Københavnsområdet. Senest har hun været finaledeltager i TV2’s fredagsshow ”Scenen er din”.

Referencer
Workshops og kurser hos bl.a.: Shareen El Safy (anerkendt og respekteret amerikansk mavedanser), Beata og Horacio Cifuentes (top professionelle dansere og koreografer med egen danseskole i Berlin) og senest Nermine Azzazy (ægyptisk danser og lærer bosiddende i London).

Ulduz betyder ”stjerne”
Står I og mangler en professionel mavedanser til jeres privatfest, en firmafest eller event, så er Ulduz det rigtige valg. Når man engagerer hende, får man et show, som er skræddersyet netop til jeres arrangement. Koreografien er unik, musikken er sammensat til lejligheden, og de smukke kostumer er selvfølgelig alle originale. Ulduz skaber med dansen en mystisk, drømmende atmosfære, som lægger den rette eksotiske stemning ved festen.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63