musikformidlingknap01
Index
Stand Up

Webdesign
Gren|Grafisk

Andreas Bo

Andreas Bo

 

andreas_bo_012Stort tillykke til Andreas Bo, som blev kåret til Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla 2011.

Andreas Bo er kendt for sine rammende parodier i "Live fra Bremen" på TV 2 samt en lang række store revyopsætninger de seneste ti år.
 
Andreas Bo - kendt fra TV2 succesen Live fra Bremen - har været en fast del af revyen og andet sjovt teater i de seneste 10 år. Stilen er enkel og ualmindelig tempofyldt og med en særlig evne til at gengive typer, således har vi set ham udfolde sig som Kim Larsen, Ole Henriksen, Ole Thestrup og mange flere også i Live fra Bremen.

Andreas Bo var medstifter af The Loyal Shakespeare Company, og har indenfor revyen været nomineret til ”Årets Dirch” flere gange. Han har medvirket bl.a. i Århus-revyen, Kolding-revyen, ØM-revyen og Nykøbing Falster revyen. I sommeren 2007 debuterede han i Cirkusrevyen.
Andreas Bo har et konstant ønske om at bringe revyen - såvel som komikken i al almindelighed - i nye retninger


Reference:

April 2011:
Vi havde fornøjelsen at have Andreas Bo til at komme og underholde os ved EDC Konferencen i torsdags på Comwell i Kolding. Og I skal vide, at vi fik grinet som vi ikke har gjort i flere år! Det var sindssygt morsomt – for at sige det lige ud. Perfektionistisk timet. Og i et tempo og en klasse helt for sig. Og så gik han rent ind hos ALLE deltagere – det er ikke så tit vi oplever det.

Showet har helt sikkert været medvirkende til, at stemningen var ekstra god og humøret ekstra højt i år. For det var den virkelig.

Tusind tak for en super oplevelse! Han kan ikke anbefales højt nok.

Med venlig hilsen
Birgitte Ringbæk
EDC

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63