Carsten Eskelund
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

Carsten Eskelund

carsten_eskelund_08Carsten Eskelund er yderst kreativ, når han optræder og har siden sin debut i år 2000 fået umådelig meget ud af sine medførte evner til at improvisere/konversere med publikum. Ingen anden komiker hygger nemlig så meget om sit publikum som Carsten, hvilket gør ham til en suveræn vært.

Kendetegn: Der er fart over feltet, når Carsten går på scenen. Jokes – improviseret som planlagte – leveres med en uovertruffen selvsikkerhed og charme. Det skal i hvert fald understreges, at ønsker man ikke at blive en del af showet, skal man holde sig fra de forrester rækker. Det skal også lige slås fast, at Carsten altid har et stort arsenal af intelligente, usædvanlige og ikke mindst super grinagtige pointer i sit velstrukturerede materiale-artelleri.

Bonus: Carsten har været fast vært på Kulkafeens ”Stand-up Comedy Deluxe” i København og har bl.a. grundlagt et af verdens bedste quizshow ”Den Hvide Lektie” sammen med sin gode ven og kollega ”MC” - en quiz du burde gøre alt for at opleve!

PS! Carsten elsker at se film og spille bordtennis!

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63