Casper Christensen
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

Casper Christensen

Casper Christensen

Casper Christensen kan i nogen grad påtage sig æren for at stand-up i dag er blevet en stor og succesfuld genre i Danmark. Efter en studietur til USA var Casper så hooked på den herhjemme ukendte stand-up genre, at han besluttede sig for, at det var komiker, han ville være. Talentet, viljen til fornyelse og modet til at gå nye veje inspirerede folk omkring Casper, og han var lokomotivet for den allerførste generation af komikere herhjemme.

Kendetegn: Casper er original, nægter at gentage sig selv og udfordrer hele tiden talentet og sine omgivelser med nye idéer. Hans innovative projekter har som ingen andres præget TV-billedet herhjemme, senest med Zulu seermagneten ”Langt fra Las Vegas”, men åbenlyst også med nu klassiske ”Mandrilaftalen”.

Bonus: Casper Christensen er den energiske, overraskende og superprofessionelle konferencier, der kan gøre enhvert arrangement eller event uforglemmelig.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63