Christian Fuhlendorff
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

christian_fuhlendorff_08Som en af de nyere komikere på den danske stand-up scene, har Christian Fuhlendorff allerede markeret sig stærkt som en fast del af FBIs comedy tour. Udover sit engagement på stand-up scenen har Fuhlendorff også markeret sig i radiomediet. Han har været fast mand på The Voices morgenflade ”Freakshow”, og han har været en del på P3's ”Tjenesten”, der har nydt godt af hans humor.

Kendetegn: Fuhlendorffs indstilling til stand-up er, at der ikke findes nogen lette pointer - en indstilling der gør, at materialet altid er gjort af intelligente betragtninger, finurlige observationer, legende improvisationer, en kringlet tankegang og frem for alt hudløs ærlig – altid leveret i en charmerende og tilbagelænet atmosfære og med en forrygende mimik.

I 2006 var Christian Fuhlendorff aktuel med stand-up showet "Biblen”, som han lavede sammen med Brian Mørk. I showet gav Fuhlendorff en morsom parafrasering af skabelsesberetningen befolket med både kokainsniffende hvaler, Gud i byggemarked og en uhyre pjattet Adam. Anmeldelsen var ikke til at tage fejl af:

”Christian Fuhlendorff er en ekstremt talentfuld komiker med et plastisk, dansant kropsudtryk, en vidunderlig mimik samt en meget veludviklet fornemmelse for timing og improvisation”  – Politiken.

I 2007 kan Fuhlendorff opleves som fast vært i Kul Cafeen, og man kan se eller gense showet ”Biblen”, der vises på TV2 Zulu til foråret. Desuden medvirker Fuhlendorff i den næste omgang stand-up.dk

Bonus: Fuhlendorff er medforfatter til børnebogen "Fra os til dig" fra Politikens Forlag, hvor han har skrevet historien ”Mor ved hvor alting er”. Han medvirker også i Zentropa filmen "Erik Nietzsche - de unge år".

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63