Dan Andersen
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

DAN ANDERSENS GUITARSHOW

dan_andersen_010En gang for alle har Dan Andersen gjort op med fordommen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon. Sammen med sin guitar har han udvidet genren, og fortæller gennem sine egne - lad os bare sige sære – sanghistorier om sit liv med piger, Albertslund og alverdens andre ting, som falder ham ind.

Siden sommeren 2005 har Dan brilleret som den ene halvdel af hele Danmarks varité-duo, Showkongerne. Iført pailletjakke, pomade og stort hvidt smil leverer han, sammen med varitémakkeren Henrik Bruhn, et rendyrket og fabelagtigt show. Og det har uden tvivl glædet mange, at man ikke længere behøver tage helt til Las Vegas for at finde underholdning med star-quality af denne kaliber.

Dan er dog i sit udgangspunkt umiskendeligt stand-upper, og er ikke bange for verbalt at tage fløjlshandskerne af – også selv om han ofte taber dem på egne fødder! Man er ikke et øjeblik i tvivl om, at Dan elsker at stå på en scene – en glæde som meget effektivt spreder sig til det publikum, som han  fra første minut har i sin hule hånd!

Dan har optrådt for de danske styrker både i Afghanistan og i Irak. Desuden har han medvirket i MGP og i flere radioprogrammer og han har optrådt på festivaler og for firmaer. Han har siden 2002  været med i showet ”Talegaver til børn” til fordel for UNICEF, og kunne endvidere opleves i ”Stand-up.dk”. I september 2006 indtog Dan sammen med Thomas Hartmann, Martin Veltz og Brian Mørk de danske klubscener på Telia Comedy Tour med showet “Fire Knægte Og En Joker”.

PS: I januar 2007 kunne Dan opleves TV2 Zulu med tv-reportagen “Fra Skidt til Hit”, som han har lavet sammen med Martin Veltz.

Bonus: I 2007 tager Dan på tour med one man showet ”Holder 100” og hans DVD-boks ”extravaganza” udkommer. Her kan man opleve showet "Holder 100" og cd´en "Sange fra en verdensmand".

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63