Dorte Rømer
musikformidlingknap01
Index
Stand Up
Dorte Rømer

Dorte Rømer startede allerede i 1990 med at lave Stand Up Comedy - som den første pige  herhjemme. Hun er også uddannet som skuespiller i Skotland og har været med i film og teater i Storbritannien og Danmark, bl.a. var hun den første dansker der optrådte på den legendariske Comedy Store i London.

Dorte Rømer er uddannet fægtetræner og underviser/afholder foredrag for børn, unge og voksne på skoler, højskoler, virksomheder og fængsler.

Hun har turneret landet tyndt med Comedy-tours og ved private shows og har været med både i TV2’s Stand-Up.DK serie og Radioprogrammet „Med et Z“ på P3.

Dorte Rømer skriver alle sine tekster selv, og kreerer geme specielt materiale til Jeres arrangement.

Dortes kendetegn er den rå tone og persongalleriet, der rulles ud på scenen. Især mændene må stå for skud, når der er en pige på scenen. Ikke mange ting går ram forbi efter 30 minutter: bl.a. aviser, undertøj, fulde kvinder og rockerne får en på de tørre spidser.

Publikum får en sjælden gang lov til at sige noget - på eget ansvar naturligvis - men glæd jer, for man kan sige meget, men kedeligt er det ikke!

Dorte Rømer
Dorte Rømer
Dorte Rømer

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1966-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 13 00 63