Geo
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

geo_2007_010Geo er uden tvivl en af de mest originale komikere i branchen. Hans show og stil er unik. Især er improvisation en stor del af hans optræden, så ikke et show bliver ens. Alt det krydret med hans mangeårige erfaring på stand-up scenen (siden 1997) gør ham til et stensikkert indslag i ethvert arrangement.

Ekstra:
Ønskes der særligt skræddersyede materiale skrevet specifikt til arrangementet, kan dette også arrangeres.

I 2000 vandt Geo Danmarksmesterskabet i stand-up, og med sin optræden på den nu næsten legendariske teaterturné “Den Ægte Vare” slog den banebydende herre for alvor sit navn fast indenfor dansk comedy.

Siden har han givet talrige eksempler på sit alsidige talent. Blandt andet som tekstforfatter og medvirkende i div. programmer på DR2, TV2, TV3 og TV2 Zulu.

Hver lørdag kan Geo opleves på Ekstra Bladets bagside, hvor han gør sig som Danmarks mest besværlige kunde. Alle artiklerne er filmet med skjult kamera og kan ses på www.eb.dk/fobrug

Geos stand-up show ”Geo's Garage” er udgivet på DVD. Geo udfolder sig ligeledes i DVD-udgivelserne “den Ægte Vare” og “Talegaver til Børn – 10 års jubilæum”.

PS: I oktober/november 2006 var Geo rundt i 26 byer med sit anmelderroste one man show “Ego Geo”. Materialet fra denne turné bliver udgivet på dvd.

Geo kan også opleves i de seneste stand-up.dk udsendelser på TV2 ZULU.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63