Jesper Juhl
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

Jesper Juhl

jesper_juhl_08Jesper Juhl er en ung og teknisk formidabel komiker, der kickstartede sin stand-up karriere med at blive nr. 2 ved DM i Stand-Up i 2003. Siden har hans karriere kun taget endnu mere fart, og det er bl.a. blevet til mere end 300 shows. Lynhurtigt har Jesper opnået enorm respekt i branchen, også som tekstforfatter,
og har bl.a. skrevet for:

"Morgenhyderne" på Radio100FM * "Er du klogere end en 10-årig" på TV3 * Jan Gintbergs oneman-show "Big Time Paranoia" * "Vild med Dans" på TV2 * "Alletiders Morgen" og "Wichmann, Gintberg & Partners" på TV2 Radio * De Nøgne på  Zulu * Grillet på TV3 * Reimers på DR1.

Nedenfor kan du se en anmeldelse af hans show i Ålborg fra Nordjyske Tidende, som gav 4 stjerner:
“Sidstnævnte i denne anmeldelse var også den, der klarede sig bedst. Jesper Juhl er modsat de to andre jyde, og det var med en tør, ydmyg humor, at han hurtigt indtog publikum. Underspillende på Frank Hvam-måden byggede han langsomt op med kvikke, overraskende slutninger for til sidst også at tage mimik og stemmeføringen i brug som redskaber, han til fulde beherskede. Modsat sine kolleger formåede han at flette sine emner sammen og gled nærmest ubemærket fra Bjørn Lomborg over Afrika til charterferie til Jes Dorph. På samme måde turde han også at bevæge sig ind på sværvægtere som politik og hungersnød, uden at det blev banalt.”

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63