Lars Hjortshøj
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

Lars Hjortshøj

lars_hjortshoj_02_020

Lars Hjortshøj er en ligeså bundsolid komiker, som hans jyske ophav turde antyde. Han er en af landets bedste performere og sætter en ære i, på sin lune facon, at spidde hverdagens absurditeter og menneskelig adfærd på en måde, så hans publikum intet mindre end hulker af grin.

Kendetegn: Som en af landets største komiske stjerner er Lars´ show altid en forrygende oplevelse. Når Lars går på scenen, er der i udpræget grad tale om godt selskab og glimt i øjet.

Bonus: Lars er gift og far til to. Han er vild med at lave italiensk mad og har, efter at han er flyttet på landet, fundet handymanden frem i sig selv – også til glæde for hans publikum!

Lars har optrådt i et utal af tv-programmer. Han spiller bl.a. den selvfede Robert  i “Langt fra Las Vegas” og har desuden medvirket i “Casper og Mandrilaftalen” samt  “KLOVN”. Lars har desuden været holdkaptajn på TV 2s underholdningsprogrammer  “Ugen der Gak” og “9 ud af 10”. Også på radiofronten har Lars gjort sig bemærket som altid veloplagt Morgenhyrde på Radio 100FM.

I de senere år har Lars udvidet den kunstneriske palet som skuespiller i blandt andet den alvorlige og stærkt anmelderroste ”Manden bag døren”. I 2004 leverede han en uforglemmelig præstation som Lasse i spillefilmen ”Oh Happy day”, ligesom han også har medvirket i Susanne Biers ”Brødre” og i komedien ”Nynne” fra 2005.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63