Lasse Rimmer
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

Lasse Rimmer

lasse_rimmer_03_020

Stand-up komikerens hjerne forbrænder ifølge videnskaben næsten lige så mange kalorier som kroppen. Måske er det derfor, Lasse Rimmer er den tynde type. For hans hjerne arbejder med en hastighed, der må give Danmark en oplagt guldchance, når hurtigløb for fæhoveder bliver olympisk disciplin.

Et enkelt stikord fra publikum kaster Lasse ud i improvisationer, der med en forbløffende sikkerhed ender i noget, der altid er både morsomt og overraskende for tilskuerne og til tider også for Lasse selv. Selvom Lasse Rimmer laver landets bedste improvisationer, kan det alligevel være en god idé at lade ham fortælle uden afbrydelser. For selv de kedeligste hændelser i hans liv kan Lasse på scenen forvandle til komiske perler, som uanset publikums køn og alder træffer noget grundliggende hos os alle. Både barndommen og tidligere kæresteforhold kommer frem i lyset, og det bliver aldrig plat, men bare uforligneligt morsom, når Lasse beskriver de bizarre, men alligevel typiske kontroverser han har haft med sine nærmeste.

Lasse Rimmer har på få år arbejdet sig frem til at være en af Danmarks fremmeste komikere, og er blevet en efterspurgt mand. Både som publikumsopvarmer på diverse TV-shows og som skrivende medarbejder i redaktionerne bag adskillige programmer, bl.a. Mette Lisby-successen "LINEN UD", men især på de danske stand-up scener, hvor hans uforudsigelighed og professionalisme gør hver eneste optræden til en unik komisk oplevelse.

Uanset om han står over for 12 eller 12.000 mennesker får publikum lejlighed til at se ham yde sit yderste. Når Lasse Rimmer går på scenen ved hverken han eller publikum præcis hvad der vil ske. Kun at det for begge parter vil blive en langtidsholdbar og lattervækkende oplevelse.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63