Mads Keiser
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

Mads Keiser

mads_keiser

Mads Keiser er mest kendt som medlem af trioen PLAT, men det sidste par år har han bevist at han sagtens kan være morsom alene. Som stand-up komiker har Mads Keiser nydt godt at sin uddannelse som skuespiller fra Statens Teaterskole, der gør at han både med kropssprog og stemmeføring kan lokke tilskuerne med ind i sit komiske univers.

Hans humor er befolket med alt fra fritgående æg til husstøvmider samt selvfølgelig hans egen familie, der hudløs ærligt også må holde for, når Mads folder sig ud på scenen. Desuden har Mads Keiser altid en kommentar til tidens aktuelle begivenheder, som han ser på sin helt egen måde.

For eksempel er han ikke sikker på der nogensinde ville være startet en Golfkrig, hvis Saddam Hussein havde heddet Henning Hussein.

Sammen med PLAT optrådte Mads Keiser på deres seneste turne for over 18.000 mennesker, bare på Bellevue Teatret ved København, foruden mindst lige så mange i resten af landet. Showet blev positivt modtaget i pressen, og Mads Keiser blev flere steder særligt fremhævet for sin timing og sit talent for hurtige improvisationer.

Senest har også TV fået øjnene op for denne en af Danmarks mest morsomme mænd. TV3 hyrede Mads som vært i showet Tæl til 3, med start efteråret 1996.

Når Mads Keiser står alene på scenen som stand-up komiker er der rig lejlighed til at bifalde TV3s valg og give anmeldelderne ret i deres begejstring for den talentfulde mand, der kvitterer for tilliden ved altid at levere et levende og energisk show.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63