Martin Veltz
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

Martin Veltz

martin_veltz_020

Martin Veltz, værten fra “Bytte Bytte Købmand”, er nu klar med sit første solo-projekt. Han har lavet stand-up siden 1995 men fik for alvor bekræftet sine evner da han i løbet af 2009 optrådte over 70 gange på de største scener i Danmark for mere end 120.000 publikummer.

“Det var en utrolig oplevelse at optræde for så mange mennesker og essentielt, at jeg kom på en original idé hvis jeg skulle lavemit eget show.” - Martin Veltz.

Nu er den rigtige idé kommet og det bliver noget, der ikke før er set på den danske stand-up scene.

“Jeg ville gerne udfordre genren, publikum og mest af alt mig selv.” - Martin Veltz

FIRE SHOWS, FIRE EPISODER, ÉT HVERT ÅR!
Vær med fra starten, når Martin Veltz tager hul på sin comedy quadrologi ”De Fire Elementer”.

martin_veltz_012Fire shows, ét hvert år, fire elementer, jord, luft, ild og vand. Martin Veltz udfordrer sig selv til det yderste når han fra september 2011 tager hul på sin hidtil største udfordring; nemlig at lave ikke bare ét men hele fire one man shows over fire år.

Motivationen er at skabe et show ud fra ét enkelt inspirationsfrø – i første omgang jord - men stadig gøre det interessant, originalt, underholdende og ikke mindst sjovt. Tiden er kommet til at kunstneren og publikum tager på en rejse sammen.

“Det bliver en stor udfordring at holde sig til ét inspirationsfrø - nemlig emnet jord - men det er samtidig også dét som tænder mig.” - Martin Veltz

KORT OM DET 1. SHOW ”JORD”
I showet ”JORD” vil Martin Veltz tale om mange forskellige emner. Bl.a. vil man kunne blive klogere på dyr der lever i jorden, hvilke sportsgrene vi holder mest af eller er bedst til på jord – sport såsom fodbold, speedway, ridning og løb. Der vil også kunne høres om krigsførelse på jord, jordskælv, jordskred, jordens overflade, de syv forskellige jordtyper, hvilke grønsager der kommer op fra jorden, folk med jord i hovedet samt hvordan vi som mennesker behandler jorden og hvordan vi kan passe bedre på den.

Martin Veltz - biografi

Martin Veltz, stand-up komiker, tv- og radiovært. Debuterede på det legendariske DIN's i 1995 og har optrådt lige siden. Martin Veltz er en erfaren komiker med sublim publikumsforståelse og stilsikker timing. Stilen er fysisk og billedskabende med masser af energiske jokes.

TV:
Martin har sammen med Uffe Holm, været vært/kommentator på Kanal 5's "WipeOut" 1. samt 2. sæson. Deltaget i "Zulu zHit Parade" i to sæsoner. Medvirket tre gange i "Stand-up.dk". Vært på "DM I Stand-up".

RADIO:
Nomineret som "Årets Stjerneskud" i 2009. Har været anker/vært på Danmarks største kommercielle radiostation NOVA FM's populære morgenshow "NOVA morgen". Samt på The Voice, lavet morgenshowet "Morgenfabrikken" med Uffe Holm og Christiane Schaumburg-Müller. Ydermere fredagsshowet "Hjem med Bernhard & Veltz" og "Zulu Comedy Festival Radio" med Michael Bernhard.

STAND-UP:
I 2009 var Martin med på hele to landsdækkende teaterturnéer. Først som opening-act i "The Uffe Holm Show 3". Og derefter vært i "Bytte, Bytte Købmand" med Thomas Hartmann og Anders Matthesen. Dermed nåede Martin at optræde for mere end 120.000 publikummer i 2009. Tre gange har Martin Veltz optrådt til det store årlige velgørenhedsshow "Talegaver Til Børn", tre gange vært på turné- samt tv-udgaven af "DM I Stand-up". Seks gange deltaget i FBI's landsdækkende klubturnéer samt utallige optrædender på Comedy ZOO.

PUBLIKUMSOPVARMER:
Martin Veltz har lavet publikumsopvarmning til næsten alle typer tv- og stand-up shows og anses for én af Danmarks bedste.

MANUSKRIPTFORFATTER:
Som tekst- og manuskriptforfatter har Martin Veltz arbejdet på "Tak For I Aften - On Tour" med Rune Klan og Mick Øgendahl samt "Grillet - En Hyldest Fra Helvede" med Jan Gintberg, Omar Marzouk og Carsten Bang.
 


 

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63