Mette Lisby
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

Mette Lisby

Mette LisbyNår Mette Lisby er på scenen når hun ud i alle kroge af lokalet. Uanset hvor stort det er. Ikke fordi hun er højtråbende, men simpelthen fordi hun har mere udstråling end de fleste. Siden sin stand-up debut i 1992 er hun blevet en af landets mest efterspurgte komikere, ikke mindst fordi Mette er en pige, man har lyst til at se igen og igen.

Hver gang hun går på scenen glæder hun sig selv mindst lige så meget som resten af salen. Det kan mærkes, og når hun så samtidig leverer skarpe og levende iagttagelser af den dagligdag hun deler med publikum, så bliver en aften med Mette Lisby erfaring der i mange måneder bagefter vil få en til at se lidt lysere på livet..

Hendes store humoristiske sans har altid skinnet igennem skærmen når Mette har optrådt på TV. Og det er blevet til en del gange gennen det sidste par år.

Mette TV-debuterede i DR's Ud af Skabet, hvorefter TV2 headhuntede hende som holdleder til Michael Meyerheims Ugen der Gak. Her viste hun med sine kvikke improvisationer at den erfaring hendes stand-up karriere har udstyret hende med, og som tusindvis af tilskuere over hele landet har stiftet bekendskab med, sagtens kunne overføres til TV-skærmen.

Siden fik hun med TV3's StjerneJoker sit eget show igennem hele 26 udsendelser. Og senest afløste hun Line Baun Danielsen som vært for Linen ud, hvor hun gjorde det så godt at man insisterer på at beholde hende.

På trods af travlheden kan Mette ikke undvære at optræde med stand-up komik. Heldigvis for de mange, der ikke kan vente med at høre hvilke dele af vores dagligdag hun nu formår at vende på hovedet. En aften med Mette Lisby er stand-up når det er bedst. Positivt, morsomt og meget professionelt.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63