Michael Schøt
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

NYHED! KAN BOOKES I SHOWET "KLAPJAGT"
- MED METTE FROBENIUS!

michael_schøt_08Du kan trygt stole på, at hvis der findes ufatteligt latterlige og uretfærdige ting sted i verden, så er Michael Schøt komikeren, der opdager dem og fortæller dig om dem. På sin egen charmerende facon, vender Schøt aktuelle begivenheder op og ned – og med lige dele kritisk observans og barnlig interesse hiver han verden ud af proportioner og ned i øjenhøjde, så latteren er den eneste udvej.

Kendetegn: Schøt har i den grad øje for det grotesk morsomme i egentlige alvorlige emner. Mange af de temaer Schøt berører er normalt ikke lige til at gå til, men han formår at dreje dem, så humoren er tydelig for alle. Schøt har f.eks. refleksioner over Mellemøsten og terrorisme, og de knivskarpe pointer rammer lige ned i det tomrum, som de ellers humorforladte begivenheder efterlader. Det er relevant og fantastisk morsomt. Det er underholdning i en klasse helt for sig, som absolut bør opleves!

Siden stand-up debutten i 1999 har Schøt lavet Stand-up.dk, optrådt på Langelands- og Midtfynsfestivallerne og turneret landet rundt et utal af gange for FBI, samt optrådt for et hav af firmaer. Schøt var en af forfatterne bag TV3-serien ”Parlamentet” fra 2003, og han brillerede som Ghostwriter på P3 i 03 og '04. Desuden har både magasinet Chili og Nordisk Film nydt godt af Schøts skarpe pen. I '05 var han en af forfatterne bag ”Gintbergs Store Aften”.

I 2006 deltog Schøt i velgørenhedsshowet ”Talegaver til Børn” for tredje gang, hvor han, til stor glæde for publikum, underholdte med både morsomme og tankevækkende iagttagelser. Ligeledes i 2006 medvirkede Schøt i opsætningen ”Ordet Er Mit” på Bellevue Teateret sammen med Geo, Jacob Tingleff, Tobias Dybvad og Omar Marzouk.

PS: Schøt var desuden en af de 11 stand-up komikere, der skrev en sjov godnathistorie til Børnebogen ”Til dig fra os”, som Politikens Forlag udgav.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63