Mick Øgendahl
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

Mick Øgendahl

mick-ogendahl_21x11

Mick Øgendahl er en af landets mest populære komikere og det er ikke uden grund. Blandingen af et enestående kropssprog og et unikt komisk talent gør Mick til en sværvægter på den danske underholdningsscene.

Stand-up karrieren havde sin begyndelse helt tilbage i 1997 og har indtil videre kulmineret med tourneerne PROPAGANDA (2010) og SPAS (2012,) som begge spillede over 100 shows for fulde huse rundt omkring i landet.

Men det er ikke kun på comedy-fronten, at Mick har succes. På tv har Mick været en af ophavsmændene til succeserne ”Tak For I Aften” og ”Tak For I Aften On Tour” og i biografsalene har publikum kunnet opleve Mick i ”Blå Mænd”, ”Alle for En” og ”Alle For To”. Film som Mick i øvrigt også selv har skrevet.

Mick Øgendahl er født til at underholde! Allermest elsker han at stå på en scene med en mikrofon og hans humor rammer bredt. Med andre ord, så er Mick garant for et fantastisk indslag – også til dit arrangement.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63