Mikael Wulff
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

Mikael Wulff

mikael_wulff_08Bag det karakteristiske strittende hår gemmer sig et hurtigt hoved, der uden varsel, kan levere skarpe bemærkninger og forrygende tankerækker, som ingen her hjemme kan gøre Mikael Wulff efter. Ingen kan bedre end Wulff bevise, at vi lever i en underfundig og sindssyg verden.

Kendetegn: Wulff er en afdæmpet, morsom og mystisk fyr. Han er original og indeholder en humor, der spænder fra det absurde til det underfundige. Hans udgangspunkt er ting, som alle kender til og tager for givet. De bliver belyst ud fra et nyt, overraskende perspektiv, som får publikum til både at tænke over og grine af, hvor underligt verdenen egentligt er skruet sammen.

Wulff er skaber af tegneserie-striben ”Wulffmorgenthaler”, sammen med Anders Morgenthaler som dagligt kan opleves i Politiken.
I øvrigt var Mikael Wulff desuden en femtedel af succesturnéen ”Fem på Flugt”, som kunne ses på de danske spillesteder i foråret 2003. I 2004 var han holdkaptajn i comedy-quizzen "Shooting Stars" på TV 2 Zulu.

Senest har Mikael Wullf haft stormende succes med tv-programmer på DR2. Først ”Wulffmorgenthaler” og derefter som den ene halvdel af det populære par ”Dolph og Wullf ”, hvor han sammen med den samfundsrevsende og hårdtslående flodhest Dolph, drager af sted på missioner ude i virkeligheden – YES SIR!

Bonus: Wulff kan fra 2006 kalde sig kreativ chef i produktionsselskabet Social Club Productions, der er sat i verden for at producere komedie og drama til tv.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63