Niels-Peter Henriksen
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

nielsphenriksennielsphenriksenNiels-Peter Henriksen leverer Stand-up Comedy med dyb selvironi, sarkasme og pointer, der rammer lige i mellemgulvet.

Han har underholdt alle tænkelige steder. Fra publikum ved DM i Atletik til de indsatte i Ringe Statsfængsel - der er ingen tvivl om, at denne mand formår at sejre over et hvilket som helst publikum, med sin sarkastiske og selvironiske stil!

Han spænder vidt indenfor sin metier. Han har to One-Man Shows i ryggen, en uges Comedy festival på Teateret Svalegangen. Er en af ophavsmændene bag pratical joke-satire programmet Flimmer på TV2 Zulu.

Publikums opvarmning på diverse Tv-produktioner, er tidligere morgenradiovært i Århus. Skriver julekalendere og Telefonjokes til Radio ABC, har skrevet tekster til revyer og er med i severingsteateret Café Kølbert.

Niels-Peter Henriksen er en charmerende og rutineret Stand-up komiker, som ikke går over stregen - men meget, meget tæt på.

youtube_logo02

Se på YouTube

 

 

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63