Niels Forsberg
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

Se dér oppe på scenen!

- Er det en børsmægler? Er det et fugleskræmsel?
Nej, det er NIELS FORSBERG!

niels_forsberg_010
Niels er en af de talentfulde unge komikere, der i øjeblikket stormer frem på den københavnske comedy-scene. Efter hans debut på The Beach i Næstved har han været flittig gæst både på Comedy Zoo og Kulkafeen, og har allerede optrådt til adskillige privatarrangementer samt lavet stand-up på Kanal København.
Niels stilart ligger sig meget op af den "klassiske" stand-up stil uden gøgl, sang, dans eller tryl. Kun rå, ægte old-school stand-up, som han selv mener comedy bør være. Niels er samtidig en driftig ung mand, som gerne skruer et skræddersyet show sammen, der passer til lige netop jeres fest.

Født:1983
Stand up debut: Beach i Næstved fredag 6. Juli 2007
Bopæl: Valby
Optrådt: Comedy Zoo, Club Renomé, Bispebjerg Comedy Corner, Kulkafeen, RUC, Rotoract Copenhagen, Nibefestivalen, TheVoiceTV og Café Zusammen. Derudover en bunke firma- og privatarrangementer over det meste af Sjælland, stand-up på Kanal København, samt optrådt til fordel for Foreningen Af Familier Med Kræftramte Børn.

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1966-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 13 00 63