Papkasseshow
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

Papkasseshow er et af de mest etablerede navne inden for dansk underholdning og entertainment.

papkasseshow_2006_010
Papkasseshow leverer et tempofyldt engageret og medrivende show med fokus på publikum.

Kim og Morten optræder med en papkasse og en guitar og velkendte hits i nye forklædninger og humoristiske fortolkninger.

Showet er fyldt med jokes og hurtige replikker der hurtig løfter stemningen op i de lattermilde luftlag, så selv den største party-killer må give op og feste med.

Papkasseshow har optrådt i mere en 10 år og der er stort set ikke det sted i kongeriget Danmark hvor Papkasseshow ikke har spillet.

Papkasseshow leverer ikke det samme show 2 gange da to fester ikke er ens.

Papkasseshow underholder selskaber af alle størrelser, aldre og sammensætninger. Vi sætter en ære i at ramme nerven på netop det publikum, vi står over for, og kan levere korte såvel som længere shows, samt optræde som konferenciers.

Papkasseshow optræder på både dansk og engelsk. Har du et specielt ønske så ring og få en snak med os

papkasseshow_surferkim_014

Pressen Skrev

En af de største kultbegivenheder i det københavnske natteliv.
***B.T.***

En guitar og en papkasse skaber tumult-agtige scener en almindelig onsdag aften. Hvorfor står folk så tæt, at selv burhøns ville få medlidenhed med dem? Morten og Kim sender folks humør med en ekspres-elevator til crazy-komikkens tinder.
***Ekstrabladet***

Det er pjattede parodier, det er publikums-pop, det er papkasseshow - og ikke en strube er tavs.
***Berlingske Tidende***

Musik, improvisationer og anarkistisk galskab. Det er plat, men alligevel hylemorsomt og højt hævet over meget andet underholdning.
***JyllandsPosten***

Mortens lange arme slasker rundt i luften som kogt spagetti. Kim slår løs på sine guitarstrenge, og deres stemmer kommer helt der nede fra, hvor mænd har noget, som kvinder ikke har.
***Politiken***

Sangerne var populære ved den måde, de tog publikum med i sangene, specielt fordi de optrådte, som om de ikke vidste hvad flovhed betyder.
***Kultursprøjten, 7. klasserne på Boesagerskolen ***

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63