Peter Hansen
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

Peter Hansen

peterhansen04

Peter Hansen har over 700 jobs og mange år bag sig som stand-up komiker. Han er genrens altid elegante og skarpe indslag, der går til kanten, men aldrig over grænsen og rammer præcist.

Kendetegn: Ser man Peters show vil man uden tvivl få et tilbageblik på de herlige 70ére. Som søn af forældre fra hippie generationen stod den ofte på fodformede træskostøvler, hjemmestrikket peruhuer og sweatre af det pureste hundehår. Derudover er Peter også en selskreven ekspert i mand/kvinde forhold, en relation han beskriver på en måde, som mænd elsker, og som hos kvinder udløser serielle aha-oplevelser.

Bonus: Peter har en fortid i rejsebranchen, er uddannet NLP terapeut og er p.t. aktuel som studievært på TV2s seer succes ”Den 6. sans” og har i øvrigt en lang TV-karriere bag sig. Han er suveræn til kunde, motivations- og salgsarrangementer og til større firmafester, og som konferencieren der gnidningsløst binder store events sammen.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63