Povl Carstensen
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

Grand Old Povl


povl-carstensen-20x13

Povl Carstensen er en af stand-up branchens Grand Old Men og indehaver af den måske mest krøllede hjerne i branchen. Med sine skæve og reflekterende vinkler på tilværelsen formår han til stadighed at hensætte publikum i måbende ekstase. Siden sin stand-up debut i 1991 har der været så rigeligt bud efter den underfundige og sært tænkende mand. Han er kendt som den ene halvdel af den legendariske duo ”John & Aage”, det umage par som i 90'erne plagede Danmark med deres parykker og piber. Duoen kan stadig bookes til særlige arrangementer, og deres samlede værker er udgivet på DVD.
 
Guide for frustrerede mænd
Har elpærer deres eget sjæleliv? Efter et show med Povl Carstensen har de! Hans underfundige, lavmælte humor holder aldrig op med at overraske, og gennem hans karriere har han af den grund vundet flere og flere fans. Povl Carstensen har, sammen med kollegaen Thomas Wivel, høstet stor ros for showet ”117 ting mænd og kvinder bør vide om hinanden”. I showet udfolder Povl og Thomas sig intenst om alt, hvad mænd bør vide om kvinder. Og der er ikke et øje tørt, når de to, med vanligt krøllede indfaldsvinkler, reflekterer over de mange særprægede, eksotiske, irriterende og interessante forskelle, der er imellem kønnene. Endvidere har de to over samme tema forfattet bøgerne ”Hvad enhver kvinde bør vide om mænd”, ”Hvad enhver mand bør vide om kvinder” og “Hvordan man overlever sin kones graviditet – en guide for frustrerede mænd. Senere har Povl og Thomas fortsat samarbejdet med de to shows "Danmark" og "DIG", der er blevet vist på TV2 Zulu. Senest har de to blandt andet redigeret bogen ”Danskernes sjoveste vittigheder”, som udkom på Gyldendal i 2012.
 
Udover stand-up optræder Povl også med foredraget "Kunsten at være lykkelig". Povl optræder desuden også på engelsk.

Reaktioner fra arrangementer:
- Jeg har været til mit livs første stand up show. Det var med Povl Erik Carstensen og det var hylende morsomt - jeg skreg af grin, så tårerne randt...Jeg har fået en latterkvæstelse - det trængte jeg i dén grad til...Tak for en fantastisk sjov aften...Fantastisk, tak...Tusinde tak for en sjov aften...Det var måske nok mit første stand up show, men det bliver ikke mit sidste og det kan klart anbefales...
 
”Hej Povl,
1000 tak for et meget underholdende indlæg til vores projektarrangement. Jeg synes personligt det var helt vildt sjovt, og vi har fået mange gode tilbagemeldinger fra deltagerne. Der var en rigtig god stemning bagefter.”
Efter optræden for PFA september 2013
”Jeg må ikke glemme Povl Carstensen – han er også blevet omtalt med ekstremt rosende ord efterfulgt at et smil ;-)”
Efter optræden for Force Technologies august 2013 (på engelsk)

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63