Thomas Wivel
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

Thomas Wivel

thomas_wivell_08Thomas Wivel har optrådt i spidsen af dansk stand-up i over 10 år og er en evig inspiration for alle, der holder af stand-up. Thomas kan noget med timing og levering, som ingen kan gøre ham efter, og han har energi og en utæmmelig sceneoptræden. Det ser så legende let ud, når Thomas går på scenen, men underkend aldrig det enorme engagement, som driver Thomas. Han er tændt, hurtig og ualmindelig skarp.

Med showet ”117 ting, vi bør vide om hinanden”, skabte han og kollegaen, Povl Carstensen i 2005 en succes af sjælden dimension. De to stand-up-virtuoser skabte et enestående univers, hvor rammende refleksioner over de to køn og fremragende komik gik op i en højere enhed. Showet blev fulgt op af en anmelderrost bog om emnet, udgivet på Gyldendal. I 2005 udgav Thomas desuden sit stand-up one man show ”Med Ryggen mod Muren” på DVD.

Siden debuten på legendariske Café Din’ s i 1991 har han  medvirket i flere tv-programmer bl.a. “Gintberg – men nok om mig”, Stand-up.dk” og “Talegaver til Børn”. Thomas er desuden tekstforfatter på ”Gintbergs store aften” på TV2 Zulu, og han skriver desuden for det populære TV2 underholdningsprogram ”9 ud af 10”.

Thomas er forfatter til flere bøger. Han er far til fire, og måske derfor skrev han i 2006 børnebogen “Svare Sara” – en omvendt spørge Jørgen, hvor  forældrene bliver sat på plads. Thomas bidrog desuden sammen med en række andre stand-up komikere med en godnathistorie til bogen “Til dig fra os”. I flere år har han været medforfatter på årets udgave af det legendariske ”Svikmøllen” og sammen med Povl Carstensen har Thomas udgivet “Hvordan man overlever sin kones graviditet – En Guide til frustrerede mænd”.

I 2006 gik Thomas på scenen med Povl Carstensen, Mette Frobenius og Omar Marzouk. De lavede showet “De hellige Køer” og behandlede alvorlige emner som truslen mod ytringsfriheden, religion og terror. Showet mundede ud i bogen ”De Hellige Køer”, som Thomas forfattede.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63