Tobias Dybvad
musikformidlingknap01
Index
Stand Up

tobias_dybvad_08Tobias Dybvad leverer et stærkt og alsidigt stand-up show, med stor træfsikkerhed. Han debuterede som komiker i 2002, hvor han blev nr. 2 ved DM. Siden har han haft stor succes med sin skarpe og velovervejede komik, som gerne rammer både under og over bæltestedet.

Det er ikke kun hans humor som spænder bredt, det gør hans publikum også. Tobias har således underholdt alt lige fra højskoleelever til de ansatte i A.P. Møller.

Kendetegn: Tobias er en mand med holdninger, og han er ikke bange for at dele ud af dem til stor morskab også for dem, der ikke umiddelbart deler holdningerne. Med sin præcise levering og drengede charme slipper han afsted med det meste.

Gennem de senere år har Tobias været en fast del af FBI's comedy tour, og i 2005 kunne han opleves i Stand-up.dk på TV2 Zulu. Samme år og også i 2006 var Tobias med i "Talegaver til børn" til fordel for UNICEF.

Tobias har været del af det populære satirehold "Tjenesten på P3" og står bag uforglemmelige musiknumre som Anders Foghs "Minimalstat", "Hvor blå vi er", "Kan du høre Dan Lynge" og ikke mindst ”Stomiarns Handihjælp"

I 2006 optrådte Tobias sammen med Geo, Omar Marzouk, Michael Schøt og Jacob Tingleff og under instruktion af Alexander Kølpin i comedy-teateropsætningen “Ordet er mit” på Bellevue Teateret. Comedy-teater er en ny genre, der blander comedys fandenivoldske facon med teaterets sceniske opbygning. Tobias kunne også opleves som support til Jacob Tingleffs show “Pyt med skjorten”

PS: I 2007 flankerer Tobias Jan Gintbergs show “Big Time Paranoia” og medvirker i Stand-up.dk

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63