Brazilian Boots
musikformidlingknap01
Index
World Music

Brazilian Boots er klar med debut-cd

brazilianboots012
Det er ikke så ofte, at 5 pæredanske musikere og en dansk/hollandsk/ indonesisk sanger mødes og der opstår varm og fyrig Bossa Nova. Hver for sig har medlemmerne i Brazilian Boots lange musikalske karrierer bag sig. De har alle bevæget sig inden for flere forskellige genrer som Jazz Fusion, R ’n’ B og Blues, men har nu fundet hinanden i denne unikke genre, som de selv kalder for Neo Retro Bossa Nova. Den 18. april udkom de med deres første cd, ”Dive”.

Nutidens talenter bliver yngre og yngre, men de kan ikke hamle op med sanger og sangskriver Lars De Lamotte, der i en alder af bare 2½ lavede sin første cd med sin mors hjælp. Nu 46½ år efter er Lars De Lamotte så klar med sin 4 udgivelse.

Lars De Lamotte, der er omdrejningspunktet i orkestret Brazilian Boots, er vokset op i henholdsvis Tokyo og Svendborg og cd’ens numre er hovedsagelig skrevet af Lars, der gennem en årrække har lært sig selv portugisisk.
”Der er sikkert nogle, der synes at jeg er rablende sindssyg, fordi jeg som dansk sanger skriver og synger min musik på portugisisk – og så med brasiliansk accent! Men for mig er musik et internationalt sprog, et sæt byggeklodser, som jeg ikke kan la’ være at lege med. En arkitektur og et rum jeg kan bevæge mig rundt, og i den henseende er det jo komplet ligegyldigt, at jeg kommer fra Svendborg, og at folk siger jeg ligner en indianer”, siger den dansk-hollandsk-indonesiske sanger.

Med disse ord kan vi læne os tilbage, sætte cd’en på anlægget og lade den smukke poetiske musik tale for sig selv, mens vi går foråret i møde.

LINE-UP:

Lars De Lamotte – Vokal, guitar
Simon Thorsen – Sax, fløjte
Dan Hemmer – Keyboard
Niels Lichtenberg - Bas
Klavs Nordsø - Percussion
Michael Axen – Trommer

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63