Caribic Steel Band
musikformidlingknap01
Index
caribic_steel_016
World Music

caribic_steel_janne_08Skal din reception, firmafest, fødselsdag eller havefest ha' et ekstra pift? Så lad Caribic Steelband røre i de caribiske gryder og gi' dig og dine gæster en eksotisk oplevelse, I sent vil glemme.

Calypso, samba, cha-cha-cha og rumba er blot noget af det, vi har fyldt i de tomme tønder. Nyd synet og sving til rytmen af originale olietønder.
 
Caribic Steel Band holder sig især til den glade dansemusik med numre som Brazil, Tequila, Jamaica Farewell og Guantanamera.  

Caribic Steelband er:
Kai Stensgaard, sopran steeldrum
MichaelSvendsen: bas steeldrums
Per Rasmussen: percussion

Vi er et 3 mands steelband, men til mindre arrangementer er det også muligt at bestille os som duo.

caribic_steel_2_08Caribic Steelband Event
Vi tilbyder os til caribiske temafester i samarbejde med "Caribbean Dancers". Vi kan sammensætte en times ægte caribisk danse/musik show med danse som samba, salsa og calypso. Vi lægger gerne op til en lille danseinstruktion i både samba og salsa. Caribic Steelband kan vi udvide til dobbelt størrelse. Der er således op til Jer at afgøre hvor stort et show I ønsker.
Ring og få en snak om jeres ønsker og vi giver Jer en pris
.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63