Cuarteto Pasion
musikformidlingknap01
Index
World Music

Cuarteto Pasion - Tango
 
cuerteto-passion-20x7

youtube_logo06

Hør Cuerteto Pasion på Youtube
Tangomedley
Koncert på J.F. Willumsens Museum

Tangoorkestret  Cuarteto Pasión er dannet af 4 musikere fra Argentina, Uruguay og Cuba med en lang international karriere, der alle er bosiddende i Europa – (orkesterlederen og bassisten bor i Danmark). 

Jakob Gade Tangofestival i 2002 var andledningen til at danne Cuarteto Pasion, hvor orkestret som festivalens hovednavn gav koncert i Vejle Musikteater, blandt andet sammen med Erik Clausen og sangerinden Patricia Maldonado.

Cuarteto Pasion udtaler: »Vi føler pasion for tangoens udtryk, hvor rytme, sensualitet og temperament forener kulturen i tango.«

»Vi ønsker at bringe den karakteristiske stemning fra Rio de la Plata, (Red: Betegnelse for området Buenos Aires og Montevideo hvor tangoen blev født) til det europæiske publikum. I dag er tangoen mest kendt  som argentinsk, som følge af udviklingen i hovedstaden Buenos Aires, hvor de største orkestre og komponister kommer fra.«

Guitaristen Carlos O. Terencia er leder Cuarteto Pasion og har sammen med orkestret udvalgt et bredt og varieret repertoire inden for tango (+ milonga  og vals).

Cuarteto Pasion består af:

Emilio  Estrada, Violin
Gustavo Battistessa, Bandoneon
Yaser Pino, Kontrabas
Carlos O. Terencia, GuitarWebdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63