Latin Dance Band
musikformidlingknap01
Index latindanceweb003
World Music

THE LATIN DANCE BAND fra Århus er et forrygende orkester, der spiller SALSA fra Cuba og Caribien - både den traditionelle stil: “Son” - “chachacha”, “mambo” m.m. men også den nye stil: “Timba”, der er opstået på Cuba i løbet af 1980’erne og 90’erne.
Her mixer man de traditionelle rytmer med jazz’ede akkorder, funky basfigurer, vilde blæserløb og trommesættet er kommet med i rytmegruppen. Vi kalder det funky salsa.!

latindanceweb002THE LATIN DANCE BAND har eksisteret siden 1997 og har stille og roligt spillet sig ind på den danske live-scene som et af de bedste salsabands i landet og har optrådt med stor succes på klubber, spillesteder, gymnasier og festivaler.

THE LATIN DANCE BAND spiller både for dem der kan de hippe salsa-dansetrin og for dem, der bare danser og vil ha’ “a gooood time” !

THE LATIN DANCE BAND spiller som det eneste band i Danmark den ægte vare: “Timba Cubana” med numre af bl.a. Klimax, Los Van Van, Issac Delgado, N.G. la banda m.fl.

THE LATIN DANCE BAND udgav i dec. -98 CD med titlen: Si tu quieres bailar, som betyder Hvis du elsker at danse - en maxi CD, der præsenterer 4 skæringer fra orkestrets repertoire.

THE LATIN DANCE BAND er:

Charlotte Withen Hansen: Leadvocal/coro/percusssion
Annelise Fuglsbjerg: Leadvocal/coro/percussion
Anders Bo Pedersen: Tenorsaxofon/coro/bandleader
Lars Aaskov Kristensen: Trompet/coro
Robert Jagd: Timbales/congas
Pelle Holst Jensen: Conga/bongos
Peter Martinsen: Trommer/congas
Benny Morthorst: Guitar/akustisk guitar
Johannes Hejl: Bas
Carsten Kær Nielsen: Piano/keyboards
Bent Hjort: Trompet

latindancecd

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63