musikformidlingknap01
Index
World Music

Webdesign
Gren|Grafisk

Poco Loco

Sambaskolen Poco Loco spiller op til fest, hvad enten du har en byfest eller en julefrokost.

poco_loco_020x10

Vi kan tilbyde en sammensætning af dans og brasiliansk percussion musik. Samba og andre brasilianske stilarter er medrivende rytmer, som både er energigivende og spektakulære. De passer til hver en fest.

Foreslag til events, hvor Poco Loco er optimal:

Til byfesten: en parade og et show. Danserne går foran bateria. På et optimalt sted stopper truppen op og laver et show for begejstrede publikum. Paraden tager oftest 40 min og showet 10 min

Til julefrokosten: Bateria og dansere kommer ind fra siden og går ind imellem bordene. Vi går op på scenen eller lign. og laver et 20 min show. Indgang 5 min og show 20 min - show kan evt. gentages 2 gange, med forskellig sammensætning.

Til open by night: 2 shows og en kort parade. Bateria og dansere stiller op et sted, laver et show - går en kort parade, som afsluttes med et show. Showene tager  15 min hver og paraden 10 - 20 min. Kan evt. gentages 2 gange.

Til sidst skal det gøres opmærksom på at sambaskolen Poco Loco er en frivillig forening, hvis medlemmer er frivillige og ikke tjener penge på jobs. Dette betyder at ved aftale af job er der mindst 1 uge og max 3 uger fra kontakt til indgåelse af kontrakt. Da det tager tid at sikre sig deltagelse af nok medlemmer til at kunne udføre job tilfredsstillende.

poco_loco_band_020x10

poco_loco_wide_020x06

 

 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63