Roy Pascal & On Purpose
musikformidlingknap01
Index
World Music

Roy Pascal & On Purpose

Kombinationen af Roy Pascal´s Caribiske baggrund og hans mange år i Danmark har, været inspiration til hvad han selv kalder for "People Music". Denne musik for "folk", om "folk" og til "folk", er som Roy Pascal selv udtrykker det: " good and happy music - for dancing, grooving and partying"

Roy Pascal and On Purpose består af musikere fra Trinidad, Afrika og Danmark. Disse musikere giver Roy Pascals Calypso- og Soca-inspirerede musik en unik lyd med en helt speciel energi og atmosfære.

youtube_logo05

Musikvideoen til It’s Allright
Se videoen Too Much Guns
The Message
Coconut
Se TV-programmet på Aarhus Rundt

Roy Pascal
Roy Pascal ny CD

Læs mere om den ny CD udgivet af
In The House Records

Roy Pascal har en fortid som musiker og producer på Trinidad, hvor han blandt andet har spillet med verdenstjerner som Eddy Grant og Sound Revolution.

Det var efter en opfordring fra Danmarks Radios verdensmusikredaktion, at Roy Pascal i 1994 dannede sit backingband, On Purpose. On Purpose har siden debuten på Danmarks Radio trofast fulgt Roy Pascal i hans arbejde med at udvikle og give smagsprøver på den caribiske musiktradition, smagsprøver som Roy selv kalder musical medicine.

roycdRoy Pascal & On Purpose seneste CD "Believe it" er udgivet på det uafhængige danske pladeselskab In The House Records.

I forbindelse med udgivelsen blev der afholdt "releaseparty" for pressen og et indbudt publikum. Roy Pascal and on Purpose spillede 4 numre fra CD´en. Denne del af releasepartyet blev transmitteret live på Internettet på adressen www.inthehouse.dk, således at man også på Trinidad kunne følge med i begivenhederne.

Roy Pascal er født på Trinidad, hvor han begyndte at spille musik 1970´erne. I 1989 flyttede han til Danmark, og bosatte sig i Århus, hvor han stadig bor.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63