musikformidlingknap01
Index
World Music

Webdesign
Gren|Grafisk

Sæby Tyrolerne

Sæby Tyrolererne

Du får ... et ægte Dansk-Tyrolerisk Partyorkester.

saeby_fru_hejslet
Starten for 25 år siden var også for sjov - og det er det stadig. Hvorfor blev vi ved? Fordi det er sjovt! Sæby Tyrolerorkesters formål har altid været at give både gæster og tilhørere og ikke mindst os selv en sjælden musikalsk oplevelse. - Og det slår sjældent fejl.

Orkestret består af et 25 k/m blæseorkester plus bas og sangere. En festlig venneflok med professionel tilgang til det at underholde til din fest. Den musikalske kvalitet er i top. Programmet er særdeles varieret - og altid festligt.

Tysk tyrolermusik, dansk underholdningsmusik, kendte danske og udenlandske slagere. Musik du kan grine til og af, danse til, vugge til, lytte til, skåle til og bare feste med til.

Vi er selvskrevne til oktoberfester, markedsfester, sommerfester, familiefester, firmafester, og vi kan blive ved. Du får et uhøjtideligt, skørt, meget musikalsk orkester bestående af smukke mennesker, der er klædt på til opgaven.

Sæby Tyrolerorkester er et muntert indslag eller totalleverandør af en glad, festlig og totalt uforpligtende party- og underholdnings-oplevelse.

saeby_tyrolerne_wide_020

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63