musikformidlingknap01
Index
World Music

Webdesign
Gren|Grafisk

Son Clasico

Jorge Cordero & Son Clasico
 
son_clasico_20x11

Mick Cordero, Yannik Hartig og Jorge Cordero

youtube_logo04

Hør Son Clasico på YouTube
Se også vidoen

Med Son Clasico kan du glæde dig til at komme med på musikalsk rejse til den latinamerikanske verden, hvor musik og dans indgår som en naturlig del af dagligdagen.

Den dansk / cubansk trio består af Jorge Cordero på sang, guitar og perkussion, Yannik Hartig på trommer og kor og Mick Cordero på keyboards og kor. Trioen udspringer af det 12-mand store salsaorkester Jorge Cordero & Los gran Daneses, der med syv albums bag sig har turnéret og været på salsa hitlisterne i adskillige spansktalende lande.

Son Clasico blev dannet ud fra et ønske om at møde publikum igennem mindre, mere intime musikoplevelser - noget der ikke altid er muligt med et 12-mand stort orkester.
Derfor kan publikum med Son Clasico på scenen altid vælge, om de vil læne sig tilbage og nyde de iørefaldende melodier, der til tider kan lyde ”a la Buena Vista Social Club”, eller om de vil lade sig rive med til dans. Det er hellere ikke utænkeligt, at orkestret viser nogle simple dansetrin under koncerten eller fortæller om salsamusikkens spændende historie.

Son Clasicos spiller hovedsagelig eget materiale, nyt album foråret 2013.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63