musikformidlingknap01
Index
World Music

Webdesign
Gren|Grafisk

Tahir Shah

tahir_shah_08Tahir Shah - sang og harmonium, er fra Pakistan, er klassisk uddannnet sanger (Hindustani), og behersker også de lettere stilarter, som ghazal, dadra og thumri, samt folkesang fra Pakistan fra Indien
 
Frank Juul - tabla (trommer) er uddannet i Indien under et studieophold fra 1979 -1986. Han er en af de få vesterlændinge der både har en indisk konservatorie uddannelse og stået i mesterlære. Se også
 
Mirwais Fidai - er en ung talentfuld tabla-spiller fra Afghanistan. Han akkompagnerer ofte herboende afghanske sangere, og har et flydende og dejligt udtryk i sit spil.

tahir_frank_08
Morten Grunnet - har spillet sarod og sitar gennem de sidste 25 år, og er sammen med Niels O. Petersen en af de få danskere der behersker sitarspillets svære kunst. Han har gennem mange år studeret hos sarod-mesteren Sri Dhar.
 
Niels Overgaard Petersen - sitar, er som Morten en af DK´s få professionelle sitarspillere. Gennem mere end 25 år er han årligt taget til Indien i flere måneder for at koncentrere sig om sit spil.

tahir_morten_grunnet_08 tahir_niels_08

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63