musikformidlingknap01
Index
World Music

Webdesign
Gren|Grafisk

Tyrolerband

Tyrolerband Kbh.
 
tyrolkbh_020
 
youtube_logo02
 
YouTube klip:

A Kleiner Berg

Auf der Autobahn

speaker_hvid_sortbund8905 
Hør et medley med Tyrolerband

Tyrolerband er Danmarks eneste orkester med original Oberkrainer besætning.

Orkesteret består af 6 musikere på sang klarinet trompet harmonika guitar og tuba.
Her er orkesteret der gør sit til at få det hele op i stemningen som hvis man sad på en bænk i et tysk øltelt eller en biergarten i Østrig.

Tyrolerband består af rutinerede musikere der brænder for denne type orkester, og orkesteret er en helhedsoplevelse når man ser og høre dem. Alt er gennemarbejdet lige fra deres repertoire til deres tøj og de østrigske traditioner de tager med sig på scenen.

De er alle glade spillemænd der elsker at optræde og har altid en munter bemærkning i ærmet.

Orkesteret opstod i 2010 med det formål at udbrede kendskabet til denne folkelige livsglade musikgenre.

Tyrolerband har i deres korte levetid opnået stor succes. De har spillet til alt lige fra den lille privatfest til den store oktoberfest og mange firmaarrangementer. I 2011 indspillede orkesteret sin første cd, som blev taget godt imod, og orkesteret kommer med deres cd nr. 2 i nær fremtid.

De spiller et stort originalt repertoire af ægte østrigsk tyrolermusik og populær musik i egne tyrolske fortolkninger. Dertil kommer en masse herlige fællessange alle kan synge med på imens der gynges med.

Tyrolerband har turneret i Østrig i 2012 på det østrigske orkester Alpenspektakels hjemmebane. Dette gjorde blandt andet at et tæt samarbejde opstod.

Tyrolerband kan bruges til firmafesten, byfesten, privatfesten, i foreninger, i indkøbscentre eller den som et anderledes festligt indslag til den sjove fest.

Ydermere er orkesteret flittig benyttet på aktivitets centre/plejehjem hvor det ældre publikum nyder Tyrolerbands musik.

Tyrolerband kommer fra Københavns området men optræder i hele landet.

Orkesteret optræder op til 3x45 min. Man kan evt. kombinere det med en af de Dj’s som Tyrolerband har gode erfaringer med.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63